Märket eller modellen jag försöker lägga in finns inte

Är det en personbil eller en transportbil? Beroende på vad det är för objekt finns det olika val i menyvalet på Bytbil Administration under Lägg till fordon:

• Bil
  • Transportbil
  • Husvagn/husbil
  • MC

För Personbilar väljer du först ”Märke” och sen ”Modell” i respektive rullgardinslista. För information om ”Modellbeteckning” kan du fylla i med fritext. Se gärna liknande objekt som är upplagda på Bytbil.com om du är osäker på hur du skriver in ditt objekt. Saknar du en modell kan du kontakta oss på Bytbil Kundservice så hjälper vi till.

För övriga fordon som transportbil, MC, husbil med flera har du endast ”Märke” att välja på i rullgardinslistan, själva modellen skriver du in i fritext. Var noga med stavning och jämför gärna med andra objekt på Bytbil.com för tips och inspiration.

Saknar du ett ”Märke” i någon av kategorierna eller en ”Modell” under kategorin personbil är du välkommen att maila in önskemål till Bytbil kundservice på kundservice@bytbil.com.

*Tips! Några vanliga modeller som går under kategorin Transportbil är:

• Nissan Navara
  • Mitsubishi L200
  • Volkswagen Amarok
  • Toyota Hilux