Vad kan jag ändra i designen för mitt accesspaket?

Vi har ett flertal grundinställningar för att anpassa våra accesspaket efter era önskemål. Dock är det byggt som en mall, det medför att det till exempel inte går att göra några speciallösningar med CSS.

Nedan hittar ni några av de inställningar som vi på kundservice kan ställa in för er:

1. Det går att ställa in typsnitt och storlek och färg för rubriker och brödtext. De tillgängliga fonterna är:

• Open Sans
  • Arial
  • Helvetica
  • Georgia
  • Arvo
  • Slabo
  • Lato
  • Roboto
  • Kelly
  • Arbus Slab

2. Färg för Länkar och vid Hover-funktion.

3. Färgval för knappar, läs mer-knappar samt block.

4. Visa priser och extrapriser med eller utan moms.

5. I listvyn kan du välja att visa:

• Visa hela titeln
  • Fordonsår
  • Mil
  • Drivmedel
  • Växellåda
  • Färg
  • Fordonstyp
  • Säljställe
  • Företagsnamn
  • Bäddar
  • Längd
  • Vikt

Om ni vill göra ändringar i accesspaket är ni välkomna att kontakta oss på kundservice@bytbil.com så hjälper vi er!