Hur lägger jag upp en annons?

1. Logga in i Bytbil administration

2. Klicka på "Lägg till fordon"

3. Välj sedan något av nedanstående

• Lägg till Bil
  • Lägg till Transportbil
  • Lägg till Husvagn/Husbil
  • Lägg till MC

Vi går igenom fordonstypen Bil.

1. Börja med att fylla i dessa grundläggande uppgifter för objektet:

Regnr:
Chassi nummer (VIN):
Märke:
Modell:
Modellbeteckning:
Första regmånad (ååååmm):
Årsmodell (åååå):
Mätarställning (mil):
Färg:
Effekt (kw):
Ange pris: (Här kan ni även välja om momsen är avdragbar på detta fordon)
Karosseri:
Växellåda:
Drivmedel:

2. Nästa steg är att fylla i utrustningsspecifikation där du antingen kan:

• Använda inmatningshjälpen för utrustning
  • Skriva in utrustningen manuellt

*Tips! Om du separerar utrustningsalternativ med kommatecken, där varje alternativ är mindre än 25 tecken, då visas utrustningen som en punktlista.

3. Ska annonsen vara dold?
Om ja, klicka i rutan: Dold (visas ej i sökmotorn) på bytbil
Om nej, lämna rutan tom

4. Ska intresseanmälningar gå till en viss säljare?
Om ja, välj en inbytande säljare och den säljaren får intresseanmälningar till deras mail
Om nej, Lämna tom så går intresseanmälningar till den mailadress som är satt på butiken

5. Ladda upp bilderna som ni vill använda, ni kan ändra ordningen på dessa genom att dra och släppa dessa till rätt position.

6. Klicka på knappen SPARA

Objektet är nu sparat och finns upplagt i ert lager.