Hur tar jag bort min annons?

Gör så här för att ta bort er annons på Bytbil:

Om ni lägger in era annonser manuellt via Bytbil Administration:

1. Logga in på ert administrationskonto på Bytbil
  2. Välj "Dina fordon"
  3. Annonser

4a. Markera de annonser som ni vill ta bort genom att bocka i rutan längst ut till vänster, då dyker knappen "Ta bort annons" upp längst ner på sidan, klicka på denna så raderas annonsen.

4b. Vill ni ta bort en enskild annons kan ni även klicka på registreringsnumret på objektet och längst ner inne på objektet hittar ni knappen ”Ta bort”.

Om du lägger in dina annonser via ett säljsystem:

1. Ta bort objekten från lagerfilen som ni skickar till Bytbil

OBS! Tänk på att det kan ta upp till 30 minuter innan ändringen slår igenom på Blocket.