Jag har glömt mina inloggningsuppgifter till Bytbil Administration

På startsidan för Bytbil administration under den blå Logga in-knappen, klickar ni på "Glömt inloggningsuppgifter?".

Skriv in e-postadressen som ni har angett till kontot, alternativt er företagskod så får ni ett mail med en länk för att uppdatera lösenordet.

Observera att återställningsmailet skickas till den mailadressen som ni fyll i under Företagsuppgifter i Bytbil admin.