Jag har problem med att skriva ut min prisskylt

Logga in på Bytbil Administration och välj ”Prisskylt” i menyn.

1. Dina fordon
  2. Prisskyltar

Sedan kan du, beroende på vilka tilläggstjänster ni har, välja vilken typ av prisskylt du vill skriva ut. Välj ett alternativ och sedan ”Visa” för det objektet du vill skriva ut.

Prisskylten sparas som en PDF-fil, och ska öppnas och redigeras i programmet Adobe Acrobat Reader (du kan ladda ner senaste versionen gratis på Adobes hemsida http://get.adobe.com/se/reader).

Prisskylten ska med andra ord inte öppnas i en webbläsare då layout och tecken inte visas korrekt. I Adobe Reader öppnas prisskylten i korrekt format och kan skrivas ut.

*Tips! Välj att PDFer alltid öppnas i Adobe Reader som standard under "Standardprogram" på din dator.