Vilka tilläggstjänster har Bytbil?

Vill ni öka er försäljning så erbjuder Bytbil ett antal tilläggstjänster:

• Accesspaket - Ert fordonslager på er hemsida
    Visa upp era fordon på er egna hemsida med vårt färdiga paket. Både snyggt och smidigt!

• Facebook accesspaket - Ert fordonslager på Facebook
    Vi ger er även möjligheten att visa upp er bilar på Facebook och nå ut till ännu fler kunder.

• Prisskyltar och varudeklaration
    Med våra prisskyltsmallar kan ni skriva ut prisskyltarna direkt via Bytbil administration med all fordonsinformation ifylld. Förutom prisskylten kan ni även snabbt och smidigt få ut varudeklarationen på era fordon.

• Komplett mobilanpassad hemsida
    Vår nya hemsidesdesign erbjuder en modern look, full skärmbredd, fler funktioner samt en smidigare administration som gör det enklare och effektivare för er som kund att arbeta aktivt med hemsidan. Hemsidan är givetvis anpassad för alla typer av enheter (mobil, tablet och dator)!

• Ägarbyten i Vägtrafikregistret (direktåtkomst och direktanmälan)
    Gör era ägarbyten via vårt system och slå på registreringsnummer billigare. Med 0 kr i fasta avgifter och ingen bindningstid är detta marknadens mest prisvärda alternativ!

• Shopdisplay
    Har ni en bildskärm kan ni i er hall visa upp era fordon för era besökare, ni bestämmer själva vilka fordon ni vill visa via Bytbil administration.

Intresserad av att få mer information och en presentation av våra tjänster? Kontakta våra säljare på 08-7322800 eller sales@bytbil.com!