Hur fungerar bilduppladdningen via ett FTP-konto?

Alla bilder som ni laddar upp via ert FTP-konto matchas mot fordon ni har inlagda i Bytbil administration och ni behöver se till att fordonet finns i ert lager inom 30 dagar från det att bilderna laddats upp på FTP-kontot.

Bilder som inte hittar en matchning och är äldre än 30 dagar kommer att rensas bort av systemet.

När det gäller storlek och format på bilderna så rekommenderar vi 1024x768px och bilderna behöver vara minst 20kb och max 22mb.

Så här laddar ni upp bilder via FTPn:

1. Logga först in på FTPn med de uppgifter ni fått från oss.

2. Dra in de bilder ni vill ladda upp (Efter ca 30 minuter så försvinner bilderna från FTPn och förs över till Bytbils bildserver istället).

3. Kom ihåg att döpa bilderna korrekt med objektets registreringsnummer, se exempel:
  • ABC123.jpg (Detta blir huvudbilden)
  • ABC123a.jpg (Extrabild)
  • ABC123b.jpg (Extrabild)
  • ABC123c.jpg (Extrabild)

Har ni problem med att ladda upp bilder via FTPn?