Vi kan inte ladda upp bilder på vår FTP

Tänk på att ni har samma lösenord till ert FTP-konto som till Bytbil administration. Om ni byter lösenord i Bytbil administration byter ni även lösenordet för er FTP.

Dubbelkontrollera att ni anger det korrekta lösenordet och användarnamnet när ni försöker logga in. Observera att användarnamnet inte alltid är samma som er företagskod.

Är ni inte säkra på att ni har ett FTP-konto hos oss, osäkra på ert användarnamn eller har andra funderingar kring FTPn? Kontakta oss på Kundservice.