Varför sparas inte mina inloggningsuppgifter?

På grund av säkerhetsuppdateringar kan vi inte lagra dessa uppgifter direkt på vår sida, ni kan däremot i er webbläsare välja att spara era inloggningsuppgifter.

Vissa webbläsare såsom Microsoft Edge och Internet Explorer 11 har inte denna funktion aktiverad från början så kontrollera gärna att ni aktiverat funktionen för lösenordslagring i er webbläsare. Om ni har detta aktiverat kommer er webbläsare att fylla i resten av kontouppgifterna nästa gång ni besöker webbplatsen och börjar skriva in företagskoden.

Känner du dig osäker på hur det ser ut i din webbläsare? Klicka på namnet för din webbläsare nedan för en guide om hur du kontrollerar detta.

Vi rekommenderar att använda er av den senaste versionen av Google Chrome för bästa upplevelse av våra produkter. Chrome är även en webbläsare som automatiskt sparar era inloggningsuppgifter.

Ni kan även använda er av en lösenordshanterare som sparar era lösenord och ger er säker åtkomst via dator och mobil enhet.

Har du glömt dina inloggningsuppgifter? Läs mer här.