Varför finns inte färg som kolumn i lagerlistan?

Undrar ni vart kolumnen färg försvunnit?

I en tidigare version av Bytbil administration fanns mycket riktigt kolumnen färg i lagerlistan (Dina fordon - Annonser). Denna har i dagsläget tagits bort då vi inom kort kommer implementera fler bra funktioner i vyn för lagerlistan, allt för att underlätta ert arbete!

Vi har även sett att det är flera som använt sig av kolumnen färg i annat ändamål, t.ex. som en funktion för att lägga in interna kommentarer. Vi vet om behovet att kunna göra noteringar på inlagda objekt och arbetar på en lösning.