Navigering i Bytbil administration

På följande vis navigerar ni er runt i den nya administrationen.

På startsidan möts ni av statistik för marknadsplatserna bytbil.com och blocket.se

"Lägg till fordon"
Här väljer ni om ni vill lägga upp:

•  Bil
  •  Husvagn/husbil
  •  Transportbil
  •  MC

"Dina fordon"

•  Annonser - Här ser ni övergripande information om ert lager och respektive objekt.
  •  Priser - Här kan ni göra prisändringar på era objekt.
  •  Prisskyltar - Här skriver ni ut era prisskyltar för respektive fordon.*
  •  Ändra reg.nr - Ändra registeringsnummer på befintliga objekt som ligger i ert lager.
  •  Shop Display - Välj vilka fordon som skall visas i er Shop display.**
  •  Lagerfil - Här kan ni ladda upp er lagerfil.
  •  Flytta fordon - Här kan ni flytta objekt inom företagsgruppen som ni tillhör. ***

"Din anläggning"

• Företagsuppgifter - Här kan ni ändra övergripande företagsuppgifter så som e-post, telefonummer, adress samt ändra lösenord.
  • Presentation - Här kan ni skriva en kortare presentation om företaget, även få med information så som öppettider.
  • Finansiering - Här kan ni lägga till och ändra era finansieringsuppgifter.

* Gäller dig som har beställt tilläggstjänsten Prisskylt
** Gäller dig om har beställt tilläggstjänsten Shop Display
*** Detta gäller er som tillhör en företagsgrupp, antingen som egenskap av huvudkonto eller filialkonto.