Hur lägger jag till eller ändrar finansieringsuppgifter?

Om ni inte har lagt in några finansieringsuppgifter tidigare och vill aktivera ett finansbolag gör ni på detta sätt:

1. Dina anläggning
  2. Finansiering
  3. Välj det finansbolag i listan (om ert finansbolag inte finns med i listan så väljer ni Bytbil Standard)
  4. Klicka på Visa/ändra
  5. Fyll i era finansieringsuppgifter för respektive fordonstyp
  6. Klicka på spara
  7. Klicka på inaktiv och välj vilka märken det ska gälla för (om det ska gälla för alla märken så klickar ni bara på aktivera)

Om ni sedan tidigare har ett aktivt finansbolag men enbart vill ändra finansieringsuppgifterna gör ni era ändringar så här:

1. Dina anläggning
  2. Finansiering
  3. Klicka på Visa/ändra vid finansbolaget ni vill ändra uppgifterna för
  4. Ändra era finansieringsuppgifter för respektive fordonstyp
  5. Klicka på spara