Hur lägger jag till ny personal på min hemsida?

Ni administrerar enkelt er personal per person - och kan skapa upp personallistor efter exempelvis era olika avdelningar. Detta gör ni under "Personal" i administrationspanelen för er hemsida.

Lägg till ny personal

Skriv in namnet på personen som ni vill lägga till i titel-fältet högst upp. Om ni har en bild på personen laddar ni upp denna. Tänk på att ta enhetliga bilder på personalen - ta bilderna från samma avstånd och mot samma bakgrund. Detta för att det ska se så snyggt ut som möjligt.

Lägg till telefonnummer och e-post för personen och välj om ni vill koppla personen till en uppskapad anläggning.

Personallistor

För att skapa upp en personallista klickar ni på Personal och sedan”Personallistor” i vänstra panelen. Namnge er personallista och klicka sedan på personalen som ni vill visa i listan i vänstra fältet - de valda personerna visas sedan till höger.

Lägg in personal på en sida

För att lägga in personal på en sida väljer ni ”Innehåll: Personal” i ert innehållsblock. Välj om det är enskild personal som skall visas eller en personallista.

För enskild personal behöver ni sedan välja vilka personer som ska synas genom att klicka på personerna som ni vill visa i listan i vänstra fältet - de valda personerna visas sedan till höger.

Ni kan även specificera hur många personer per rad som ska synas.