Kan jag spara min sökning på Bytbil.com?

I dagsläget finns det ingen funktion för att spara dina sökningar på Bytbil.com, däremot kan du på förstasidan (http://www.bytbil.com/) se din senaste sökning.

Genom att klicka på din senaste sökning på startsidan vid nästa besök slipper du skriva in samma sak varje gång!

Vi kommer även att bygga ut detta så att fler sökningar sparas och så att du kommer åt din senaste sökning även i "sök bil" filtret på www.bytbil.com/bil och inte bara på startsidan.