Hur får vi statistik på vår hemsida?

Det finns en Google Analytics-integration på er hemsida som ni enkelt hittar inne på er administration.

För att få fram denna statistik i panelen loggar ni in på administrationen och aktiverar Google Analytics. Detta kräver ett korrekt konfigurerat Google Analytics-konto som man kan skaffa på följande adress (https://www.google.com/analytics/).

När man väl aktiverat detta är det bara att följa instruktionerna som man får fram när man klickar på ”Authorize Plugin”.